May 2, 2012

22. Gün - Mutsuzken dinlediğim bi şarkı

Mutsuzken beni daha da düşürecek şeyler dinlemem, ABBA dinlerim. ABBA ben her zaman dinlerim de mutsuzken lazımlıktan dinlerim. 

İnsanların bazı durumları nasıl madara olmadan atlattıklarına pek şaşırıyorum, üzülüyorum. Enip bi kere "ABBA dinledim." demişti. Yani onu demediyse de ben kesin böyle hatırlıyorum o hikayeyi. Onu dediği zaman aklıma ABBA'yı soktuydu ve ben ABBA'ya dadandım bi dönem. Sonra tabi ABBA bekar kız ya da belki erkek ama kesinlikte bekar müziğiydi biraz, bekarlığa geri dönmek istemiyosan biraz içinde tutacaksın bi durum. 

En sevdiğim ABBA şarkısı için Last.fm'e bakmam gerekmiyodu ama yerine daha mutlu bi şey koymak istedim ama baktım ki bütün gitmelerden sonra "undo yapsam?" durumunda kaldığım için, benim için trajik biçimde geçerli olsa da beni asla mutsuz etmiyo bu da, mutsuzsam bile mutlu ediyo ki aradığımız bu.

"one of us is crying, one of us is lying in her lonely bed, staring at the ceiling, wishing she was somewhere else instead. one of us is lonely, one of us is only waiting for a call, sorry for herself, feeling stupid feeling small, wishing she had never left at all"

0 yorum: