Mar 15, 2012

4. Gün - Beni mutsuz eden bi şarkı

Bu sefer de mutsuzluktan bahsediliyorsa, orada Carissa's Wierd olması gerek. Nerden girdiler benim mutlu ve huzurlu hayatıma hatırlamıyorum tam. Last.fm'den kendim kaşındım olabilir, Bart olabilir mutsuz şarkılar o zaman ondan gelebileceği için.

Bir ara sürekli dinlerdim, bi de dinleyerek uyurdum. Gerçekten bütün albüm, zaten adından belli "Songs About Leaving", o zaman da şimdi de sanki çok pis bir terkediyormuşsun, ölüyormuşsun ya da terkedilmişsin ve sevdiğin birini kaybetmişsincesine pis bir his, bir boğaz düğümü bırakıyor insanda. 

Bi yandan da bu mutsuzluğun zahiri olduğu ferahlığı güzel geliyor-du sanırım.

Gerçekten böyle bir dertte olsan hayatta kaldıramazsın böylesini. Ya da bunu yaşıyorsan ve sana dert değilse kaldırabilirsin. O derece diyorum bak. 

En mutsuzu mu bilmiyorum, albümden herhangi bi şarkı da bu posta olurdu, ama sanırım şu an bana en yakını olan, So you wanna be a super hero misal. Sözler manidar, hayatının o döneminde varsa daha yakınsın ama illaki bi döneminde hissetmişsindir durumlar. 

"My life is full of what's not here, I'll go away and save myself. I'll make you proud someday. I just won't be around to see you face."

Bu da mı gol değil?

PS. Mutsuzluktan dağıldılar sanıyoruz ama dağılmasalardı bi aşık falan olsalardı iyiydi.

 

 

0 yorum: