Aug 5, 2010

"underrate" kelimesi.

leonardo dicaprio hayatımıza güzelliğiyle giren bir erkek evladı. zamanında titanic'e giderken "ay öf leonardo olmasaydı keşke" diyip sanki gelse bize yüzüne bakmayacakmışız gibi bi havalara girmedik mi girdik. sonra filmi izleyip "allaaam ne güzel adammış" da dedim ben şahsen. şimdi erkek olarak çok beğenmememle birlikte hayranımm. adamın filmlerini izledikçe o triplerden artık çıkmak gerek. çünkü gerçekten çok çok çok iyi oyuncu.

benden güzel, biliyorum senden de.
ama yazık ki leonardo bu fiziğini korudukça;

"güzel erkek sevmem ben", "aktörleri dış görünüşüne göre değerlendirmem." diyerek -12/15 yaş arası çıtırlar hastası oluyo diye- gidip daha yaşlıcanalarına hayran olan -sanki (misal) marlon brando zamanında leonardo kadar güzel bir adam değilmiş de çatallı sesinden keşfedilmiş gibi- sırf leonardo senden benden güzel bi erkek diye oyunculuğunun değerini bilmeyecek kadınlar ve onun güzelliğini kıskanacak erkekler yüzünden oyunculuğunun değeri göz ardı edilecek.

biz 50/60'a gelince görmiyim hiç birinizi buralarda. rezil ederim torunlarınızın yanında.

beni beğenmeyenler bunu da beğenmedi hee he:
ve şimdi de inception

ps. ben gibi düşünmeyenler için ne zaman "bi bildiği olabilir" diye düşünecem atam ben?

2 yorum:

yIIdIzsesleri said...

Titanic zamanı çok tıfıldı ama ondan oldu bu önyargı hepimizde,gerçi bizler de ergendik hani neyimizeymiş onu beğenmemek sanki bir de etrafta benzerlerinin olduğu bir coğrafyadayız da falan filan vs vs vs

enola is gay said...

hakkaten bulduk da bunadık. işte bence onu beğenmemek ay çok çocuk gibi beğenmioroooumm. gibi bi durum.