Aug 17, 2010

hoşlandığımız mekanlarda geçen gün

bi öncekinde de dediğim gibi filmlerde böyle içine düşesimin geldiği evler görünce dayanamıyorum. bugünümüzde de mammoth var.

filmi ilk izlediğimde de şunu yapmak istemiştim ama çabalarım doğrultusunda tek öğrendiğim filmin dışının new york, içinin ise isveç'te olduğunu öğrendim.

mammoth her şey mükemmel görünen ve bence de mükemmel olan ailenin tribe girmezsek film olmaz hallerinden bir film. kadın acil servis doktoru, adam bilgisayar oyuncusu! video game sektöründe yani. kötü değil kesinlikle. bi iç burkuntusu olmuyor değil. ama kazanana oynuyor insan o yüzden o burukluk yoksa mutlusun. spoil etmemeye çalışıyorum. çok bodoslama bir açıklaması var aslında. her neyse. bence izleyin. olmadı sesini kapar michelle williams ya da gael garcia bernal izlersiniz. hiç biri beni çekmez diyen siz aseksüeller için de şimdi evden bahsetmek istiyorum. ama insan değilsiniz o ayrı.

neyse hem güzel, hem zengin, hem de mutlu ailenin başına bişey gelmiş gibi vay başına gelenler! filmi.

yönetmen: lukas moodysson. isveçli kendisi. bundan kelli benim filmimde altta bir isveççe altyazı musallat oluyordu onlarsız olacağım diye zorladım ama olmadığı oldu. isveçce mesaj veriyorum gibi duran screenshotlar varsa da kısmet.

film new york'te geçiyo ama bu loft isveç'teymiş. bu eve asansörle çıkılıyo. terasında koşu bandı var. tabi o kısım new york'ta. evin girişinde bisikletler asılı, kocaman bir yastık var ki ailemiz üzerinde tepişsin güzel sahneler çıksın ortaya.

böyle de ne desem filme laf sokuyorum gibi ama tamamen kıskandığımdan. hatta şu an cenker'i oturttum başına izletiyorum.

bu güzel insanlar bir de güzel müzikler dinliyor tabii ki. ladytron merkezli, spoiler olmasın diye destroy everything you touch demiyorum.

Posted via email from enola is seriously gay

0 yorum: