May 1, 2010

Harry Connick Jr.


Bu meğersem ek iş olarak aktörlük yapan adamcağızı PS. I Love You'da tanıdım ilk olarak. Pek tanımamışım. Ardından romantik komedik bir insan olarak, Bridget Jones gibi olur hissiyatıyla izlediğim Renée Zellweger filmleri denemelerimden olan New in Town'da izledim. "Bizim çocuk sonunda esas oğlan oluvermiş." dedim. Ne haddimeymiş.

Beni Lale sanan İKSV mailler atıp duruyor. "Kültür var şehrimizde." diye elimizin gidip de unsubscribe olamadığımız mailinglerden evet. Mailde şu yukardaki fotoğrafa görünce, önce nerden tanıdığımı anımsayamadım. Sonra ihtimal vermedim, ne kadar benzediğini düşündüm. Sonra maili okuyunca kendisinin "Aktör, müzisyen..." diye anlatıldığını görünce bir irkildim. Sonra google haliyle.

Aslında bir çok filmde görüp, adını bilmediğimiz insanlar vardır ya, bazen bizim cahilliğimizden, bazen onların şanssızlığından.. Hani bazen şimdi sevdiğimiz oyuncular, bir zamanlar için öyledir ya onun gibi.. Belki sizin için de öyledir bu harry connick. Jr bir de. Ceyar.

Posted via email from enola is seriously gay

Magazin boyutu:

Doktorlar dizisinde oynayan bi şarkıcı var idi. Belki hala vardır. Ben o adamın aktör olduğunu sanıyordum. Gördüğümde "Hande dizideki adam şarkı söylüyor." demiştim. Onu unutmayalım istedim, seneler sonra buraya baktığımızda.

0 yorum: