Apr 23, 2010

rte

senden adam olmaz. şu dakikadan sonra ananı da alsan gelsen beni istesen sana günahımı bağışmam bilirsin.

şöyle bir haber okudum geçtiğimiz günlerde:

''Erdoğan'ın katıldığı bir televizyon programında Başbakan'a sorulan sorulardan biri Türkiye'de binlerce genci ilgilendiren bedelli askerlik üzerineydi.

Bedelli askerlikle ilgili çok sayıda mail geldiğinin belirtilmesi üzerine Erdoğan, şu yanıtı verdi:

"Bu mailleri bence bir klasöre koysanız da bunu Silahlı Kuvvetlere gönderseniz çok isabetli olur veya Milli Savunma Bakanlığımıza. Milli Savunma Bakanı'mız ve Genelkurmay Başkanı'mızla bu konuyu tekrar, bir daha müzakere ederiz."

interneti bi anlayamadı bu adam. mailleri klasörlerde mail atın mı der yoksa gönderdiğiniz mailleri basın ve birarada gönderin mi anlamadım. youtube kapalıyken de obama'ya video gönderip "ben giriyorum" da demişti o yüzden ilkini beklerim. ama ikincisiyse madem maile inanmıyosun o zaman neden mailleri klasöre koyduruyosun be badem bıyık?

neyse bu da böyle tarihe geçsin.

önce asuman dabak'tan başlicam. bu kadın jefferson'ların türk halinde oynamıştı, herkes hayrandı-k. sonra siz bilmezsiniz muhtemelen "itirazım var" diye bir programda sunuculuk yaptı. baya yalan dolan bir programdı ve ondan sonra daha yalan olanı çıkmadı ama ben çok müptelasıydım. neyse asuman zaten dandik bir insan olduğunu o programda kanıtladı.

geçenlerde asuman dabak, hülya avşar'ın programındaydı. bu hülya avşar, rte'ye de oy verdi zaten türkiye'nin başına gelen en güzel kadın ama en komiği galiba. neydi o futbolcunun adı, ibrahim toraman mı? ibrahim toraman bile değilken kendini messi sananlardan. hatta yakında mesihim de diyebilecek bi insan. biri çıkıp yavaş yavaş "sadece güzelsin, uzatma" dese de kendi de rahatlasa, zorlamasa. neyse program arka plandaydı nasıl geldiler oraya bilmiyorum. hülya avşar yeteneğinden bahsediyordu herhalde ve istediği an ağlayabildiğini anlatıyordu. keza ben hülya avşar'ın hiç bi güzel hücresinde yetenek göremediğimden kulak kesildim. "valla ağlıyorum istediğimde, herkes çok şaşırıyor.", "aaaa çok şaşırdım, herkes yapamaz biliyorsun."lar dönüyor ortada ben diyim yarım saat, gerçeği olsun 3 dk. sonra tabii ki uygulama süreci başladı. hülya avşar, gözlerini dikti bi noktaya. şurda "aaaaabiiiiii" demek istiyorum o derece hisliyim bu konuda. ilkokulda yapardım ben ya. dikerdim gözlerimi kıpırdatmadan, sulanırdı. bu yani olay. büyük oyuncu böyle ağlıyomuş. annem de benimle aynı durumdayımış o an "yuh onu ben de yapsam, gözlerim sulanır." dedi kadıncağız. böyle de bi skandal ama pek farkedilmedi. kayıtlara geçsin istedim. sonra asuman dabak da bence kitlendi ama tabi "aaa, çok ilginç, valla da ağladı kadın." dedi. hülya ise gözleri yaşlı gururla gülümsüyordu.

0 yorum: