Sep 17, 2008

character is not a detail

karaktersiz insanlarda kendilerini sevenlere gereken değeri vermeme, sevildiklerinden emin olmadıkları insanların peşlerinden nereye olsa gittikleri tarih boyunca görüldü, görülür, heralde görülmeye devam edicek. çünkü karaktersizlik genelde yaşla da azalan bi negatif etki değil.

zaten hep iticiydi.

biz onlara kaybettikleri ya da bıraktıkları maçları artık düşünmemelerini tavsiye eder, önlerindeki maçlara bakmalarını salık veririz.

salık vermek nedir sözlükten bakılabilinir.

fena.

2 yorum:

Boran Güney said...

karakterli olmak ya da olmamakla bi ilgisi yok direkt insan doğası o dediğin, ama zaten aslında herkes karaktersiz, anlamak için facebookda fotograflara 1 saat ya da daha uzunca bi süre baksan yeterli olur

enola is gay said...

aslında evet o kadar benim dediğim gibi diil. ben karaktersizin doğasından çıkarak tümevardım, olmadı. yani onun doğasına var. ama aslında beni serzendiren "bişey" olabilmek için kimin ya da neyin peşinden gitmen gerektiğinin ayırdına varamamak. yani aslında bişey tercih ederken insanoğlu kendine değer vereni ya da değer verdiğini değil de kendini adam yerine koymayanı ön planda tutuyo. karakterine saygısı olmayandaki bana batıyo.

"değer de değil aslında ama aklıma en iyi geleni."