Mar 19, 2008

2008 yaz modası

demokrasi neferleri olarak son dönemin en liberal, en anti-demokratik partisine destek olmak ve kendisinden sloganıyla bahsetmek; kapatmayı gerek baş, gerek diğer bi parti ya da sendika olduğunda destekleyen bu partinin kapatılmasına karşı gelmek, kapatılmadığı takdirde önceki seçimlerde dolaylı ya da dolaysız olarak seçtiğimiz bu partiye oyumuzu helal etmeye inanmak; parti kapatan avrupa ülkelerinin dediğini demek ama yaptığını yapmamak.

bir süredir moda sayfalarını süsleyen kemalizmi takmamak, çamur atmak bu sene de önemli bir yer tutacağa benziyor.

bu yazın kokusu olarak da dünkü bokları sık sık duyacağız gibi duruyor.

modadan anlamayan kokuşmuş zihniyet olarak ben, ali sirmen okumaya; müjde ar'a tapınmaya; mor ve ötesi söylemlerinde temsil edilmenin rahatlığını bulmaya devam edebilir, umrunuzda olmasınlar.

Mar 12, 2008

duygusal salak

kendimi zeki sanarken başıma gelcek en kötü şeyin aptallaşmak ve aptallarla muhatap olmak sanardım. şimdi kendimi gerizekalı bilirken bi insanın başına gelebilcek en kötü şeyin eq'su düşüklerle takılmak zorunda olduğunu da biliyorum.

amin

ödleme

kaybetmekten de değil kazanamamaktan korktuğundan yarışa girmeyenler hep vardı da tabii ki yeni öğrenmedim konum bu değil, benim de onlardan olabilmem.

bilmediğin soruyu boş bırakmak gibi bişey. de ben öss'de bile boş bırakamadım.

noluyo bana?

Mar 9, 2008

i don't amy winehouse

başka sözüm yok.

the sims diye indie grup kuralım

sen sıkıntıdan yeşil ilişkili arkadaşınla şakalaşmaya çalışırken sürekli üstüne tıklayıp seninle konuşmaya çalışsam. her durduğumuzda dönsen gitsen de denemeye devam etsem, o arkadaş da durur durur gider zaten. sonra bi admire ederim arkadaşlığımız artar. aklında sadece yemek yemek de olmasa. biraz temas ve üzerimizde kalpler belirir, nasılsa hepimiz simsce konuşuyoruz. bende the strokes pack var zaten. ben +3000 oldum bile. sen de olursun. belki bize taşınırsın.